Dear Ears – Social Superstar

Den populære app Vine lukker snart, og det er en forbandet skam, hvis du spørger mig. Den begrænsning, 7 sekunders video-loop giver, har vist sig at være grobund for stor kreativitet fra folk både på lyd- og på video-siden. I førstnævnte kategori lykkedes det mig at falde over de tre musikalske talenter Ashley Armstrong, Whitney Gallaher og Leslie Laine, der mødtes over det sociale netværk. De har efterfølgende startet musikprojektet Dear Ears, der snart udgiver deres album “Doe Eyed”, som vurderet udfra de to foreløbigt udgivne singler lyder til at byde på opløftende popmusik.

Det har været et spændende projekt at følge både gennem Snapchat og Vine lige så vel som det har været en glædelig forløsning at høre første smugkig på hvad albummet vil byde på, da de udgav “At 12”. “At 12” udkom gennem Vines “Behind the Vine”-funktion (hvor brugere kunne uploade længere videoer, der kunnes ses ved at trykke på en ekstra knap). Den kom også på YouTube, hvor du kan høre den (og se den fine video) lige her.

For få dage siden udgav de så andet nummer fra albummet, “Social Superstar”, der ligesom “At 12” er det et upbeat popnummer, der gør det svært ikke at trække på smilebåndet og vippe med fødderne – i hvert fald for mig. Musikkens store lydbillede og den letsindige dans smitter let, og for at gøre godt bedre, er der også et fint budskab om nogle gange lige at lægge telefonen, for det er ikke dine Instagram-selfies, Snapchat-stories eller Facebook-posts, der gør dig til den du er.

Rigtig god lyttelyst! Og hvis du kan lide hvad du hører, så støt dem på deres Bandcamp-side!

En mening om “Dear Ears – Social Superstar”

Skriv et svar