Home – Odyssey og om at finde musik på Bandcamp

Engang for et stykke tid siden spurgte en god ven mig om hvor og hvordan jeg fandt så meget så forskellig musik – især når jeg hører så lidt radio som jeg gør (jeg kan umiddelbart kun streame på nettet eller min telefon, og det synes jeg er lidt for besværligt). Så det vil jeg gerne snakke lidt om og give et godt stykke musik med, som jeg har fundet via en af vejene, nemlig HOME’s album Odyssey, som jeg fandt via siden Bandcamp.

I mit indlæg om Dear Ears for noget tid siden nævnte jeg siden Bandcamp, som jeg synes er et fantastisk koncept! Idéen er, at Bandcamp tilbyder en udgivelsesplatform for uafhængige (“indie”) kunstnere, hvor fans og andre musikinteresserede kan høre deres musik i lidt af en “try before you buy”-idé. Kunstnere kan blokere for lytningen af et eller flere numre før man køber, og altså lade noget af udgivelsen blive som en god lille “teaser”. Derudover sælges musikken ikke til en fast pris, men til en minimumspris, som kunstnerne får hele 85-90% af, og så kan du som kunde selv vælge om du vil give lidt ekstra.

Muligheden for at høre musik før du køber det, var hvad der bragte mig til HOME. Nogle gange, når jeg er i det helt rigtige hjørne, er instrumental chill som Odyssey-albummet lige det helt rigtige, jeg har brug for. Og derfor vil jeg også anbefale det til dig – bløde lyde og fængende rytmer. Giv hele albummet et lyt eller prøvesmag dig frem med mine favoritter, Oort Cloud og Resonance.

God lyttelyst!

Skriv et svar