Oddisee – The Good Fight

Jeg havde et ret hårdt efterår 2015, hvor jeg brugte noget tid på at fokusere på mig selv ved at opsøge ny musik. For glæden ved at høre et rigtig godt album for første gang er bare svær at beskrive. Den der konstante opdagelse af noget nyt og lækkert de første mange gange, man lytter efter, er altid alle de middelmådige albums værd – i hvert fald for mig. Så ikke nok med at Oddisee’s album “The Good Fight” var spækket med god produktion, der var også meget for mig relaterbare tekster til når man går igennem en lidt svær tid.

The Good Fight handler om på mange måder at gøre det rigtige, selvom det er svært – hvilket demonstreres rigtig godt i åbningsnummeret “That’s Love,” der handler om en partners betingelsesfri kærlighed selvom Oddisee giver partneren rigelige muligheder for at opgive ham. I “First Choice,” et af mine yndlingsnumre på albummet, er det derimod Oddisee, der skal gøre det gode og følge sin mavefornemmelse og fortsætte i livet selvom man er utryg ved hvad der kan vente forude og selvom folk tvivler på dig. Men i det mindste tog du et valg.

Albummet viser en bred vifte af den slags rap, som jeg rigtig godt kan lide – den med de lidt mere komplekse beats og dybere musikalske strukturer. Rigtig god lyttelyst!

Skriv et svar